Osijek trči sa srcem!

DATUM I VRIJEME UTRKE: 15.5.2016. u 10 sati
START / CILJ: Trg Svetog Trojstva (Tvrđa)
DULJINA UTRKE: 3700 m

STAZA: Tvrđa – krug oko mostova – Tvrđa
Iz Tvrđe se ulicom Matije Petra Katančića spuštamo na promenadu, skrećemo desno prema mostu dr. Franje Tuđmana, prelazimo most, spuštamo se na lijevu obalu, trčimo prema visećem mostu, prelazimo most, desnom obalom trčimo natrag do Tvrđe.
STARTNINA: nema

PRIJAVE: do 13.5.2016. u 23:59. Ali nemoj čekati zadnji čas, prijavi se sada!

Prijavi se sada!

Na licu mjesta bit će moguće prijave, ali organizator ne jamči startni broj.
Preuzimanje startnih brojeva na dan utrke na mjestu starta.

KATEGORIJE: apsolutna kategorija za muškarce / apsolutna kategorija za žene
Vremenski limit iznosi 45 minuta (9:00/km).

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.
Svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke.
Podaci zaprimljeni putem Prijava bit će poslani u Strka inovacije d.o.o. te će se tamo obrađivati u svrhu određivanja pobjednika natjecanja. Sakupljeni podaci neće se koristiti ni u koje druge svrhe osim gore navedene osim u slučaju traženja istih od strane državnih tijela u okvirima koji su zakonski dopušteni. Organizator neće imati uvida u osobne podatke sakupljene za potrebe ove akcije te je sva odgovornost tokom transmisije podataka na korisniku uređaja sa kojeg se podaci unose.