Zagreb trči sa srcem!

DATUM I VRIJEME UTRKE: 15.5.2016. u 10 sati
START / CILJ: Jarun, kod košarkaškog igrališta na Malom Jezeru
DULJINA UTRKE: 5000 m

STAZA: Košarkaško igralište – aleja Matije Ljubeka – otok Univerzijade i nazad
Startamo pored košarkaškog igrališta na Malom jezeru, idemo po aleji Matije Ljubeka uz regatnu stazu, obiđemo Dom veslača, prelazimo preko mosta na otok Univerzijade, tamo se okrećemo i vraćamo istim putem do košarkaškog igrališta.
STARTNINA: nema

PRIJAVE: do 13.5.2016. u 23:59. Ali nemoj čekati zadnji čas, prijavi se sada!

Prijavi se sada!

Na licu mjesta bit će moguće prijave, ali organizator ne jamči startni broj.
Preuzimanje startnih brojeva na dan utrke na mjestu starta.

KATEGORIJE: apsolutna kategorija za muškarce / apsolutna kategorija za žene
Vremenski limit iznosi 45 minuta (9:00/km).

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.
Svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke.
Podaci zaprimljeni putem Prijava bit će poslani u Strka inovacije d.o.o. te će se tamo obrađivati u svrhu određivanja pobjednika natjecanja. Sakupljeni podaci neće se koristiti ni u koje druge svrhe osim gore navedene osim u slučaju traženja istih od strane državnih tijela u okvirima koji su zakonski dopušteni. Organizator neće imati uvida u osobne podatke sakupljene za potrebe ove akcije te je sva odgovornost tokom transmisije podataka na korisniku uređaja sa kojeg se podaci unose.